Follow me on:

În general am un program extrem de haotic. Momentele de relaxare sunt puține și profit de orice clipă liberă pentru a strecura și puțin timp pentru mine. De obicei când prind 20 de minute de timp liber, o să îmi pun o mască și fie citesc o carte, fie scriu în jurnalul meu. În perioadele mai aglomerate simt că am nevoie de o extra îngrijire și atunci metoda mea de a avea grijă de tenul meu constă într-o mască hidratantă. De asemenea profit de această ocazie să vă spun că oficial nu prea mai port fond de ten decât la ocazii speciale și tenul meu arată senzational! Promit să vă povestesc mai multe despre asta într-un alt articol.

Când am primit noua gamă de la Garnier am fost extrem de entuziasmată pentru că măștile de tipul acesta sheet mask sunt printre preferatele mele! Când mă schimb într-un halat de casă pufos, deschid carte bună și mă răsfăț cu un sheet mask, mă simt de parcă mă duc la cel mai luxuriant spa. Dacă mă urmăriți pe Snapchat, știți cât de des vă arăt ce fel de măști folosesc și mai ales în weekend-uri o să vedeți un selfie cu câte un sheet mask.

Gama vine cu 3 măști ca să suplinească nevoile fiecărui ten:

  • Moisture+ Freshness (pentru ten normal si mixt) – cea verde
  • Moisture+ Comfort (pentru ten uscat si sensibil) – cea roz
  • Moisture+ Aqua Bomb (pentru ten deshidratat) – cea albastra

Preferata mea este desigur cea Aqua Bomb pe care am recumpărat-o de câteva ori până acum. Prețul lor este undeva pe la 10 RON.

Genul acesta de mască mi se pare că îți poate da un boost mai mare decât cele normale pentru că în general sunt impregnate cu mai multe substanțe de care ar avea nevoie tenul. Puteți să le vedeți ca un fel de ser intens hidratant pentru tenul vostru. Cei de la Garnier susțin că ar fi echivalentul a unei sticluțe de ser pe care o folosești pe durata unei săptămâni. Eu le recomand în special pentru clipele de răsfăț sau când treceti prin perioade mai stresante și tenul vostru are nevoie de ceva extra.

Îmi place că această mască îmi acoperă uniform fața, nu e nici prea mare,  nici prea mică ci parcă e făcută să fie așezată pe fața mea. Mirosul este plăcut, de curat și nu mi-a dat dureri de cap cum pățesc la alte produse de fața cu mirosuri puternice. Materialul pe care l-am aplicat pe fată mi s-a părut de o calitate foarte bună și asta vă spun din experiența încercărilor a mai multor tipuri de măști de genul acesta. Acesta este făcut din celuloză care are scopul de a încuraja penetrarea substanțelor din mască în ten. Masca se ține 15 minute pe ten.

Ritualul meu după aplicare continuă cu citit. Atunci citeam Paradă de Paște pe care am și terminat-o între timp și căreia i-am făcut recenzie aici. Mi se pare că având o astfel de rutină, poți face 2 lucruri importante pentru tine: să ai grijă de tenul tău si să citești o carte bună. Sunt curioasă voi ce faceți când aplicati un sheet mask?

O dată îndepărtată masca masez excesul rămas pe fată și îl aplic și pe gât. Tenul nu se simte iritat sau roșu cum am mai pățit cu alte măști, eu având un ten sensibil care reacționează cam la orice. Acesta este mai catifelat și capătă o strălucire naturală și chiar simt de parcă mi-a readus tenul la viață mai ales când sunt obosită. După îndepărtare mi-am continuat restul de machiaj, am aplicat un gel de sprâncene și blush și un pic de ruj.

Personal mă bucur că au apărut și la noi și nu mai trebuie să recurg la comenzi online pentru a-mi cumpăra diverse măști de genul acesta. Raportul calitate preț mi se pare chiar bun, iar de câteva ori pe lună sunt numai bune de răsfăț.

Voi ați încercat ceva din această gamă? Dacă nu, care ați vrea să o încercați?

Share

You might also like

Comments