Follow me on:

Iată că a venit și ultimul weekend din luna aprilie.  V-am întrebat pe Instastories(therawscientist) și pe Snapchat(rawscientist) ce o să faceți în acest weekend prelungit și majoritatea dintre voi mi-ați zis că o să stați acasă și unii dintre voi erați chiar triști că rămân acasă. M-am gândit să vă dau câteva idei ce ati putea face în acest weekend prelungit:

Picnic în confortul casei tale

Am înțeles că vremea nu va fi cea mai frumoasă zilele acestea așa că de ce să sari peste tradiționalul picnic și să nu organizezi unul la tine în casă? Seara poți organiza o încăpere astfel încât să semene cu un picnic. Adaugă luminițe, lumănări de ambient sau parfumate și folosește muzică cu sunete din natură. O să fie o experiența interesantă. Cea mai bună parte? Nu se urcă nici o insectă în mâncarea ta.

Sursa foto Pinterest

Ceaiul de la ora 5 în stil englezesc

Dacă îți place ceaiul, sigur vei găsi încă alți câțiva prieteni care nu au niciun plan de 1 mai. Cheamă-i la tine și organizați împreună un mic tea party englezesc cu tot tacâmul: cești de ceai, tot felul de fursecuri, dulciuri, limonadă, apă infuzată cu fructe și pe lângă conversație puteți încerca un joc de cărți: whist, rents sau de ce nu poate și UNO sau Remmi. În cazul în care ceilalți sunt plecați, te poți relaxa alături de o carte sau niște muzică jazz sau orice alt gen.

Sursa foto Pinterest

Exploreaza orașul

Ce vreme mai bună de a explora propriul tău oraș decât în acest weekend când majoritatea populației e într-o mică escapadă la munte, mare? Mie îmi place perioada asta pentru că de obicei, Bucureștiul este gol și străzile sunt libere. Îmi place să mă plimb pe străduțe și astfel să descopăr locuri de care nu știam și cu ocazia asta mă plimb relaxată fără să fiu stresată de claxonul mașinilor.

Sursa foto Pinterest

Grădinărește

Când a fost ultima dată când ai plantat ceva? Poți să te duci în magazin să cumperi niște ghivece (apropo sunt unele la Pepco tare drăguțe), niște pământ, semințe și să plantezi niște plante, flori sau chiar ingrediente pentru bucătăria ta. E o activitate care te și relaxează, dar care te și deconectează și cine știe poate vei descoperi un nou hobby. Eu plănuiesc momentan să îmi plantez niște busuioc și cimbru ca să nu mai cumpăr.

Dacă ai deja plante prin casă e timpul să le dai un refresh: șterge-le frunzele de praf, schimbă-le pământul, udă-le.

Sursa foto Pinterest

E timpul pentru acel nou proiect

Întotdeauna când am început un nou proiect a fost un moment în care m-am simțit relaxată. Dacă aveai ceva în minte acum este timpul să pui în practică. Profită de liniștea din aceste zile pentru a putea începe noul tău proiect. Vrei să începi să faci niște bijuterii? Poate poți face asta undeva afară pe o pătură. Vrei să începi un canal de Youtube? Folosește-te de smartphone și apoi experimentează cu programele de editat.

Acordă un refresh casei tale

Când mă simt relaxată îmi place mereu să schimb sau să adaug mici detalii casei meie pentru ca să mă simt bine atunci când pășesc în ea. Încearcă și tu să faci același lucru. Fie doar muți obiecte, fie că urmezi un proiect de pe Pinterest, o să vezi că orice schimbare o să facă o diferență. Atunci când îmi place spațiul în care pășesc, am o stare de bine orice ar fi. Cel mai nou proiect al meu a fost să aranjez cărțile din biblioteca după culori și am creat o mică biblioteca tip curcubeu.

Sursa foto pinterest

Eu din păcate voi fi destul de ocupată aceste zile, dar sâmbătă mi-am rezervat-o pentru un picnic în parc. În rest voi termina niște proiecte pentru canalul de YT și blog despre care o să vedeți despre ce este vorba în curând și voi termina celelalte proiecte pe partea de Graphic Design. Voi ce faceți de 1 mai sau care dintre lucrurile de mai sus o să le urmați?

Share

You might also like

Comments