Follow me on:

În primul rând aș vrea să vă spun că mă bucură mult feedback-ul vostru pozitiv privind această serie de postări privind diverse activități de weekend. Pentru că a trecut încă o săptămână(care nici măcar nu știu unde a zburat), azi vreau să vă vorbesc puțin despre un eveniment V for Vintage #18. Cred că deja sunteți familiarizați cu dragostea mea pentru ce este frumos, iar acest eveniment înglobează acest concept. Este un târg de design contemporan și cultură vintage ce are loc weekendul acesta 8-9 aprilie la Grand Hotel Du Boulevard.

Eu am dezvoltat o pasiune pentru bijuteriile vintage pentru că deși am un stil androgin mi se pare că o bijuterie poate schimba complet un look. Sper să găsesc o pereche frumoasă de cercei pe acolo. Pe lângă asta, eu am început să devin ceva mai conștientă când e vorba de dat bani pe haine și încerc să mă îndrept cât mai mult spre designerii români și să îi susțin, chiar dacă asta înseamnă să economisesc un pic. În afară de cercei plănuiesc să îmi iau și o cămasă clasică în viitorul apropriat dacă nu în cadrul acestui eveniment. De asemenea eu iubesc astfel de târguri pentru că am ocazia să descopăr designeri noi români și talentați și branduri care pun suflet în tot ceea ce fac.

Din ce am înțeles, în cadrul acestui eveniment o să fie mai multe categorii sau secțiuni cum vreți voi să le numiți în ceea ce privește design-ul și accesoriile/obiectele vestimentare. Puteți găsi de la creații autentice contemporane la bijuterii vintage. Vor fi peste 100 de creatori ceea ce mi se pare foarte interesant, mai ales că sigur voi descoperi pe cineva nou. Ce îmi mai place este faptul că în cadrul evenimentului va mai exista o sectiune denumită #futuredesign și practic este un spațiu dedicat Universităților și Facultăților de Artă și Design din București, Cluj și Timișoara. Eu una, sunt foarte curioasă să văd ce au pregătit studenții acestor facultăti.

Un invitat special al acestei ediții este Laura Hîncu, designerul din spatele liniei Silk Essentials care pe mine m-a fermecat de la prima vedere. De mult îmi doresc o cămașă din mătase mai ales că mi se pare o piesă vestimentară statement care poate fi purtată în diverse ocazii fie ea casual, office etc. Pentru pasionații de vintage, vor fi peste 10 colecționari de vintage care vor expune comori fabuloase pentru cumpărat (chiar sper să găsesc o pereche de cercei așa cum îmi doresc).

Eu cred că o să dau o fugă sâmbătă de dimineață pe acolo, o să vă țin la curent dacă îmi găsesc o pereche de cercei. Voi la ce evenimente mergeți în acest weekend?

Alte informații utile:

vforvintage.ro
8 si 9 aprilie 2017
Grand Hotel du Boulevard | B-dul Regina Elisabeta nr. 5
Program:
Sâmbâtă, 8 aprilie 11:00 – 20:00
Duminică, 9 aprilie 11:00 – 20:00
Bilet intrare 10 lei

Share

You might also like