Follow me on:

Întotdeauna mi-a plăcut să văd lucrurile din diverse perspective. De când am început canalul de Youtube și de Blog am avut oportunitatea să fiu prezentă la diverse evenimente și întotdeauna v-am povestit despre cele care mi-au făcut plăcere și de ce m-au impresionat. De data aceasta voiam să vă vorbesc cum e să vezi un eveniment din perspectiva unui fotograf amator la un eveniment de beauty.

Despre Beautyswap v-am mai povestit în trecut, dar voi relua pe scurt în ceea ce constă evenimentul. Evenimentul este organizat de Ana Maria Tătucu căreia o să îi mulțumesc din nou pentru invitație (puteți să îi vizitați blogul aici: Beautybarometer) și este un eveniment dedicat bloggerițelor de beauty pentru a face schimb de produse cosmetice și desigur pentru a socializa. Eu sper ca într-o ediție viitoare să putem lua cu noi și câteva cititoare pasionate de acest subiect. De asemenea, evenimentul se află la ediția numărul șapte și îi urez la cât mai mulți ani de acum încolo.

Behind the scenes, reglarea aparatului

Desigur că a trebuit să port o ținută androgină, sunt îndrăgosită de acest gen de îmbrăcăminte și așa mă simt cel mai confortabil.

După cum vă povesteam, am avut ocazia alături de Anitanna să fac parte din grupul fetelor care au realizat poze pentru eveniment. Nu mă consider un fotograf profesionist ci mai mult amator care a avut o pasiune încă de mică pentru fotografie. Locația a fost ca și în ediția precedentă, Ceainăria Infinitea un loc sublim pe care trebuie neapărat să îl vizitați. E un loc superb, unde puteți savura un ceai cu totul și cu totul deosebit sau după ce mai vine căldura o limonadă cu mentă. Din păcate pentru un fotograf, lumina nu este cea mai bună și momentan nu dețin un bliț profesional, dar eu zic că am reușit să facem față cu brio și să surprindem momentele frumoase din eveniment.

Dacă vă imaginați că am stat într-un colț, vă înșelați amarnic. Am râs cu gura până la urechi, am stat la taifas cu fetele și am băut de data asta cafea. Pentru că de data aceasta soarele a apus mai târziu, am făcut o mică ședință foto pe balcon și am reușit sa surprind câteva poze cu unele fete care au fost suficient de drăguțe cât să îmi pozeze și să îmi urmeze indicațiile pentru fotografii și din ce am observat le-a plăcut. Pe lângă poze am schimbat și eu câteva produse și m-am întors cu câteva pe care doream să mi le încerc. Pe lângă asta, aș vrea să le mulțumesc fetelor care mi-au pozat și care m-au tolerat când mutam tot felul de obiecte pentru a crea un cadru pentru fotografii. De asemenea aș vrea să îi mulțumesc și Anei care m-a invitat la eveniment în calitate de fotograf și m-a lăsat să mă joc și să transpun evenimentul în fotografii așa cum l-am perceput: cald, prietenos și cu multă voie bună.

Din partea sponsorului Marionnaud am primit multe chestii drăguțe, dar cea mai impresionată am rămas de parfumurile din gama Naturally European de la Somerset și Woods of Windsor pe care deja am început să le folosesc. Mai jos vă las cu niște poze care mie mi-au plăcut mult:

Share

You might also like

Comments