Follow me on:

Acum ceva timp am făcut un clip despre firele albe premature și experiența mea cu ele (puteți vedea clipul aici). De atunci v-am spus că eu caut o tehnică despre cum să îmi acopăr firele albe în situații de urgență. În clip ziceam că voiam să încerc acel spray de la L’Oreal Magic Retouch care sustine că acoperă rădăcinile albe. Și v-am povestit că o să vă fac o recenzie despre produs și după ceva timp a venit timpul să vă vorbesc despre el. Trebuie să menționez că nu fac des recenzii pentru că nu cred că sunt expertiza mea, dar mereu când găsesc ceva care mă impresionează îmi place să împărtășesc și cu voi ce anume mi-a plăcut atât de mult încât să mă facă să scriu despre el.

În primul rând trebuie să vă spun că înainte foloseam un șampon uscat colorat pentru brunete pentru acoperirea firelor albe care a funcționat o perioadă după a început să curgă produsul de pe firele de păr și am fost sincer disperată când nu a mai funcționat. Am un program extrem de încărcat și nu mereu am timp să mă vopsesc exact când trebuie(mă vopsesc singură, acasă). Am o grămadă de păr alb! Am un clip când e chiar evident cât de alb e (o să vă las aici un link cu respectivul clip). Când am auzit despre acest produs de la L’Oreal am fost extrem de curioasă să îl încerc și imediat după ce am filmat clipul coincidența a făcut să îl primesc într-un press kit. Pe Snapchat am întrebat mai multe persoane despre experiența lor privind acest produs și părerile au fost împărțite așa că am zis că îl voi testa pe pielea mea și o să revin cu impresii.

Produsul vine într-un recipient mic, bun de cărat în geantă și aplicatorul este un fel de tub prelungit care presupun că ajută la aplicarea mai precisă a produsului. Produsul nu are un miros înecăcios (sau cel puțin mie nu mi s-a părut și am nasul fin) și acoperirea a fost instantă. Întradevăr colorează și scalpul dar mie mi se pare că creează efectul de păr des după cum se vede și în imagine. Mie nu mi s-a luat pe degete pentru că am respectat instrucțiunile: pulverizat de la o distanța de 10-15 cm și după am așteptat câteva minute înainte să mă pieptăn sau să îl “masez” pe scalp cum făceam cu șamponul uscat. Ca și nivel de încărcare a părului mie nu mi se pare diferit de a unui șampon uscat de păr. Produsul rezistă bine până la următoarea spălare, cea mai lungă perioadă între spălări de când am folosit produsul a fost 4 zile. Pentru că am vrut sa îl testez la maxim, mi-am amânat vopsirea cu o lună în care am folosit exclusiv L’Oreal Magic Retouch. Pe termen lung (orice depășește 2 săptămâni) simt că încarcă părul mai mult (știți ca atunci când folosiți șampon uscat în mai multe zile). De aici vă voi spune și următoarele concluzii:

Mie mi se pare un produs foarte bun dacă vrei să îți amâni vopsitul cu o săptămână chiar două dacă nu ai timp sau alte motive. Pentru mine este un produs salvator mai ales că nu mă pot vopsi mereu din diverse considerente, iar cantitatea de păr alb pe care o am este foarte mare deși în poza de mai sus sunt vopsită de 3 săptămâni. Nu mi se pare că ține locul unui produs de vopsit. Mi-au spus câteva persoane că au fost dezamăgite pentru că produsul nu înlocuiește un vopsit. Până la urmă menirea lui este să amâne vopsitul nu să repigmenteze firul de păr sau să se comporte ca o vopsea. Pretul mi se pare chiar accesibil (de adăugat) și foarte bun pentru situații de urgență. Nu știu cum sunt celelalte culori pentru că nu aveam cum să le testez, dar dacă aveți părul brunet și aveți o urgență merită să aveți așa ceva prin casă. Nuanța pe care o am eu este Dark Brown/

Personal sunt extrem de încântată că ideea de acoperire a firelor albe nu se mai “ascunde” în spatele vopsitului și că încep să apară din ce în ce mai multe produse pentru această situație. Dacă mai aveți și alte trucuri sau produse care funcționează în aceste situații de urgență vă rog să lăsați în comentariu pentru că sunt sigură că mai sunt și alte persoane cu aceeași problemă.

Dacă vă tentează îl puteți cumpăra de aici.

 

Share

You might also like