Follow me on:

Zilele acestea am luat o scurtă pauză de la Social Media și am profitat din plin de această mini vacanță pentru a face lucrurile pentru care nu am mai avut timp. Mi se pare că s-a dus timpul mai repede ca niciodată, dar nu disper deoarece știu sigur că voi avea parte de o altă vacanța în curând.

Anul acesta am petrecut Paștele în Craiova. Am plecat din București vineri seara și am ajuns în Craiova undeva pe la ora 11. O să vedeți că din activitățile preponderente pe care o să vi le descriu constau în citit, jucat jocuri pe calculator și mâncat cozonac. A doua zi m-am trezit undeva pe la 10 și am zis că ar fi cazul să mă mai joc și eu ceva pe calculator. De mult nu am mai avut timp să mă joc ceva, așa că mi-am căutat un joc de genul city builder și am ales Tropico 5 pe care îl îndrăgesc foarte mult.

La prânz, s-a lăsat cu o masă mare și am luat-o în curte, profitând din plin de soare și vremea bună, deși tot timpul am purtat haina mea groasă pentru că sunt o adevărată friguroasă. La masă cel mai mult m-am bucurat de cozonac (pentru care am o mare slăbiciune) și cidrul meu preferat de la Strongbow. Am făcut o grămadă de poze, dar o să vă arăt doar câteva din ele, câteva detalii surprinse. Apoi am continuat să citesc Bloom de Estee Lalonde care mi-a plăcut la nebunie și care cu siguranță se va strecura printre favoritele lunii! În articolul precedent (pe care îl puteți citi aici)  vă spuneam care sunt cele trei cărți pe care plănuiesc să le citesc în următoarea perioadă. După aceea am stat prin curte, iar seara am continuat cu o partidă de gaming, de data aceasta oscilând între Tropico 5 și Don’t Starve Together.

Dacă nu ați încercat Don’t Starve neapărat să o faceți deoarece este un joc de genul survival genial. Ai un personaj și trebuie să te folosești de tot felul de elemente din jurul tău din natură pentru a-ți procura haine, mâncare, adăpost etc. Ai diverse perioade ale zilei, iar noaptea trebuie să te protejezi de diverse creaturi din natură. Mai jos vă las un trailer:

Seara nu am mai apucat să mergem să luăm lumină pentru că am adormit. Nu urmez neapărat tradițiile sau obiceiurile, dar aproape în fiecare an am mers să iau lumină pentru că îmi amintește de o perioadă dragă mie și de cineva drag care acum nu mai este printre noi.

Următoarea zi de dimineață am căutat un joc nou de genul point and click și am dat peste Fran Bow un point and click care m-a cucerit prin poveste, dar și prin modul în care arată. Ne-am așezat la masa festină (tocmai mi-am dat seama că nu am făcut deloc poze la ouălele de Paște) și ne-am bucurat de bucatele tradiționale. După ce am mâncat am stat în curte la soare, am pozat floricelele, am dat peste niște mărgăritar care mirosea extraordinar și m-am speriat de o viespe (păcat că nu am filmat momentul). Seara am continuat să mă joc Fran Bow care m-a fascinat și mi-a născut tot felul de teorii.  Mai spre seară am luat-o la pas și am făcut o plimbare de aproape 2 ore prin centrul Craiovei și am profitat de luminițele de pe stradă ca să facem câteva poze care zic eu că au ieșit foarte drăguț.

După cum se observă și în poze, sacoșa de la Books Express a devenit noua mea geantă și cred că îmi conferă un aer diferit și interesant. O port deja de câteva zile și momentan nu mă pot dezlipi de ea. Știu că poate părea neobișnuită combinația, dar mie îmi place. Seara după ce ne-am întors, am continuat să mă joc Fran Bow până am adormit.

Ultima zi de vacanță m-am trezit cu o durere cruntă în talpa stângă care mi-a stricat puțin starea pe parcursul zilei, iar combinația cu ploaia nu a ajutat mult. Am profitat de ultima zi pentru a termina de citit Bloom și pentru a termina jocul Fran Bow care m-a făcut să mă gândesc la o grămadă de lucruri. Dacă vă plac jocurile de tipul point and click, horror neapărat trebuie să încercați jocul. Vă las mai jos un trailer.

În ultima zi am mâncat mult mai puțin, m-am delectat cu niște somon la cuptor, pască și nelipsitul cozonac. Sunt într-un fel nostalgică că s-a terminat această scurtă vacanță mi-aș fi dorit să o mai prelungesc cu vreo 2 zile, dar per total eu m-am simțit excelent. M-am odihnit, am mâncat și am reușit să fac lucrurile de care nu prea am mai avut timp. Acum mă duc să îmi fac bagajul și ne îndreptăm spre București. Cred că diseară voi profita de ocazie să ajung la zi cu Riverdale. Voi cum ați petrecut de Paște?

Share

You might also like

Comments

  • Georgiana Sabina

    Written on Tuesday April 18th, 2017

    Ai avut o vacanta foarte frumoasa si relaxanta din cate vad, m-ai intrigat putin cu acele jocuri, poate o sa le incerc si eu.
    In ultima perioada am devenit obsedata cu jocul Triviador, imi place ca mi pune mintea in miscare.