Follow me on:

Cine mă citește de mult timp știe ca nu îmi plac iluminatoarele care te fac să arăți de parcă ai scăpat dintr-un episod din Ru Paul Drag Race. Apreciez look-ul foarte bine structurat, dar nu cred că un machiaj impecabil scos din revistă este caracteristic mie. De aceea optez pentru iluminatoarele care mimează strălucirea naturală a tenului. Astăzi o să vă prezint 3 iluminatoare pe care le am în colecția mea de machiaj care îmi plac mult și pe care le folosesc în funcție de ocazie.

Eu am un ten normal spre uscat ceea ce înseamnă că un iluminator pudră s-ar putea să îmi scoată în evidență zonele foarte uscate. De aceea îl evit. Întâmplare face ca să vă prezint trei iluminatoare cu textură diferită: pudră, cremă și lichid. Ca și finish prefer fie satinat fie wet look. Evit pe cât posibil iluminatoarele prăfoase cu bucăți de sclipici în ele pentru că îmi accentuează porțiunile uscate ale pomeților.

Sleek Barekissed Illuminator

Voi începe cu cel pe care îl folosesc în machiajul de zi cu zi si anume Sleek Barekissed Illuminator în nuanța Monacco. Am vorbit despre el într-un clip în care îl puteți vedea și în acțiune, vă las clipul mai jos. Îmi place să îl folosesc și amestecat cu fondul de ten pentru că face fondul de ten luminos (dewy în termeni populari). Textura este lejeră, nu îmi încarcă tenul și efectul este unul foarte natural. Singura chestie care nu îmi place la el este faptul că sistemul de dozare este unul anevoios și uneori dacă nu am grijă pot scoate prea mult produs. În rest, el vine într-o cantitate foarte mare și deși îl folosesc aproape zilnic am consumat aproape un sfert din el.  Ce îmi mai place e că nu e nevoie să folosesc o pensulă pentru a-l aplica și mă descurc cu degetele. Pretul său este de 55 de RON și îl puteți cumpăra de aici.

Maybelline Master Strobbing Stick

Voi continua cu o altă dragoste a mea și anume Maybelline Master Strobbing Stick Medium Nude Glow. Si pe el l-am folosit într-un clip și o să vi-l las într-un clip mai jos. Îmi place că efectul este unul foarte natural, e ușor de cărat în poșetă si deși este un produs cremă mie îmi rezistă cu brio până la sfârșitul zilei. De la prima aplicare am rămas extrem de impresionată deoarece efectul este celui al unui produs scump. Textura este cremoasă, iar efectul este de obraz umed, wet look, care mie îmi place foarte mult. Deja am consumat jumătate din el. Din ce știu acesta vine în 2 nuanțe. Îmi place de asemenea că nu am nevoie de pensulă și îl pot uniformiza ușor pe ten folosind degetele. Pretul său este de aproximatic 40 de ron și îl puteți cumpăra de aici.

Fard de pleoape NYX

Ultimul iluminator pe care vreau să vi-l prezint este de fapt un fard de pleoape de la NYX în nuanța Transylvania pe care l-am primit într-un advent calendar de anul trecut dar care cred că îl găsiți și individual. Subtonul este unul rece și este cel mai intens ca efect dintre cele iluminatoare pe care vi le-am prezentat mai sus. În general mă feresc de iluminatoare pudră dar acesta își face treaba excelent fără a crea efectul acela de pudră și uscat și îmi conferă o iluminare mai intensă a pomeților. Îmi place să îl folosesc când filmez sau seara când am un eveniment. Nu prea îl folosesc pe timp de zi decât în coltul intern al ochiului.

Vă las cu niște swatch-uri:

Cam acestea sunt cele 3 iluminatoare preferate la ora actuală. Sunt curioasă care este iluminatorul vostru preferat și care dintre acestea le-ați încercat?

p.s.: ați văzut că o să bage produse Becca la Sephora? Sunt în dubiu dacă o să îmi placă sau nu, dar cu siguranță voi da o fugă până acolo să fac un swatch.

 

 

Share

You might also like

Comments