Follow me on:

Nu știu unde a zburat luna martie, dar iată că suntem aproape la jumătatea lunii aprilie și eu încă nu v-am oferit un update în ceea ce privește lucrurile pe care eu mi le propun lunar. Sper că nu credeți că am abandonat secțiunea, nicidecum. Mă gândeam daca e să o duc la următorul nivel și să fac un jurnal lunar video în care vă iau cu mine și vă arăt cum am realizat acele lucruri. Ce părere aveți? Vă rog să bifați poll-ul de mai jos ca să știu ce fac pentru edițiile viitoare.

Să transform postarea într-un clip video?

View Results

Loading ... Loading ...

Înainte de a trece la ceea ce îmi propun pe luna aprilie, voi relua ceea ce mi-am propus luna trecută (vedeți aici postarea) și cum a descurs și ce am reușit să fac. De asemenea mai jos vă las o piesă care mie mi-a plăcut mult în ultima perioadă să ruleze în fundal:

Personal: Jurnal

Luna trecută mi-am propus să îmi scriu mai des gândurile pentru a mă relaxa. Am încercat și în momentele în care am simțit nevoia, am scris mai mult pentru mine. Este un exercițiu foarte plăcut și benefic și pentru relaxare, dar și pentru psihic. Într-o postare anterioară v-am spus cum am reușit sa depășesc unele frici doar prin scris. De asemenea sunt multe beneficii ale scrisului despre care v-am povestit în această postare.

Personal: Să port fuste

Cât a fost vremea frumoasă, am purtat fuste. Din păcate nu atât de mult pe cât am vrut, pentru că vremea a fost schimbătoare și am reușit să mă aleg și cu o răceală. Oricum, luna trecută mi s-a deschis apetitul pentru a purta mai des fuste. O să revin cu o postare despre asta.

Sănătate: Să mă reîntorc la sală

Fail. Fail. Nu am fost deloc la sală. Nu mi-am făcut deloc timp pentru asta. Ce e drept, ultimele 3 săptămâni nu știu unde au zburat pentru că aveam zile când lucram continuu. Am fost într-o rutina de serviciu, filmat/editat, somn și tot așa. Ziua mea de lucru s-a tranfsformat în 14-16 ore de lucru zilnic și efectiv nu mi-am mai făcut niciun pic de timp. Abia aștept sărbătorile pentru câteva zile să mă odihnesc

Organizare: Să pun lucrurile la locul lor mereu

Deși nu prea am avut timp, am reușit să mă țin de acest lucru. Surprinzător am reușit să îmi mențin apartamentul ordonat fără prea mult efort. De fiecare dată când luam ceva încercam în mod conștient să îl pun imediat după ce l-am utilizat. Mi-a salvat mult timp la curățenia din weekend. De obicei îmi lua cam 2 ore jumătate și am redus timpul de curățenie la o oră, o oră jumătate. A fost greu prima săptămână, dar după a reușit să îmi intre în reflex și îmi ia mult mai puțin timp sa fac curat și sunt extrem de mândră de asta.

Blog: Să fiu mai activă pe blog

Fail din nou. Din păcate luna aceasta nu am reușit sa mă dedic pe cât mi-am dorit blogului, dar luna aprilie deja am început-o în forță și am un sentiment că așa va ține toată luna. De când am răcit mă refugiez mai tare în scris și mă ajută să mă relaxez la sfârșitul zilei.


În continuare vă povestesc ce mi-am propus pe luna aprilie și ce sper eu să realizez în această lună.

Youtube: secret project

Am un pic proiect căruia vreau să îi dau suflet, dar de teamă l-am amânat poate prea mult timp. Nu vă spun nimic până când nu știu că o să se concretize, dar am zis că îl menționez aici pentru că simt ca dacă îl voi pune aici mă voi simți mai motivată să îl realizez.

Beauty: Să îmi cresc unghiile

Când eram mică obișnuiam să îmi rod unghiile. Știu, nu e o activitate tocmai demnă de o domnișoară. Din păcate pare că acest obicei mi-a revenit și aseară m-am trezit că fără să îmi dau seama începusem să muștruluiesc la unghii. Asta e. Niciodată nu cred că am reușit sa am unghiile mai măricele pentru că mereu le tăiam sau le rodeam. Îmi propun luna aceasta să mă îngrijesc mai bine de unghii și să le cresc să am și eu o formă la unghii, să nu le mai tai din carne.

Sănătate: Să mă reîntorc la sală

Copy paste din luna trecută pentru că neapărat trebuie să fac asta pentru sănătatea mea.

Personal: Să economisesc

Undeva prin august îmi propun să îmi iau o vacanță de 2 săptămâni. Nu voi spune locația pentru că ultima data când am făcut asta nu s-a mai concretizat planul. Vreau să pun cât mai mult deoparte pentru aceasta excursie și ar trebui să încep de pe acum mai ales că luna viitoare ar trebui să rezolvăm cazarea. Să îmi țineți pumnii. Am nevoie să fiu ceva mai ordonată la capitolul cheltuieli ca să strâng suma respectivă.

Other: Să fiu cu un pas înainte

Cu toate că am lucrat atât de mult simt că am rămas în urmă cu multe lucruri în ceea ce privește munca, organizarea, postările și ce am eu pe lista. Nu mă simt obosită deloc, pentru că am reușit să dorm, doar simt că nu am reușit să fac cât îmi doresc. Ce e drept, am avut și multe proiecte neprevăzute pe care a trebuit să le fac pe loc și asta mi-a luat din timpul meu care era rezervat pentru alte lucruri. Îmi doresc să ajung și eu la zi cu lucrurile și să nu mă simt de parcă nu am făcut nici măcar 15% din cât mi-am propus.

Cam acestea sunt lucrurile pe care mi le propun sa le fac. Voi ce vă propuneți să realizați în această lună? Și nu uitați că mă puteți pe Facebook, Instagram și Youtube pentru mai multe update-uri.

 

 

Share

You might also like

Comments

 • Anca Laura

  Written on Monday April 10th, 2017

  In martie m-am reapucat si eu de sala dupa aproape 1 an de pauza si m-am simtit mult mai odihnita, plina de energie si mult, mult mai pozitiva. De economisit trebuie sa ma apuc si eu neaparat. Tot spun asata, dar vreau sa vizitez cateva locuri in urmatorul an, asa ca asta va fi motivatia mea :D.

 • Ira

  Written on Tuesday April 11th, 2017

  Daca iti iei de acum cazarea, vei fi nevoita sa economisesti pt ca e ceva concret. Cam asta ma ajuta pe mine sa strang bani pt vacantele mari, faptul ca am dat deja o groaza de bani pe avion.
  Eu ma tot chinui cu sportul, ba fac, ba nu fac. Din mai gata, ma apuc serios!
  Mult succes cu toate! Stiu cum e sa-ti propui chestii si sa nu le realizezi pt ca apar altele sau pur si simplu vrei timp pentru odihna. Dar e ok si asa 🙂

  • Irina-Alina

   Written on Tuesday April 11th, 2017

   Noi nu prea mergem cu avionul, o sa mergem cu masina personala, dar am luat decizia intr-un timp foarte scurt si va fi o vacanta costisitoare asa ca trebuie sa strang tot ce am. Multumesc iti urez succes de asemenea!