Follow me on:

Cred că dragostea pentru skincare mi-a insuflat-o mama.  Mereu mergeam cu mama la salon când își făcea un tratament cosmetic și asistam cu interes la toate extracțiile pe care i le făcea cosmeticiana de atunci. Mama nu scotea niciun sunet, dar mereu ieșea de acolo cu față roșie și umflată și mereu o întrebam:

“-Mami doare?”

“-Doar pișcă.”

Țin minte și acum primul tratament cosmetic la care am fost pentru a-mi îndepărta punctele negre. Credeam că doar o să “piște”, dar au urmat 2 ore și jumătate de extracții dureroase, în condițiile în care singurele mele probleme de atunci erau punctele negre. Urmau 2-3 zile de față roșie și inflamată. De-a lungul timpul am repetat aceasta procedură pentru îndepărtarea punctelor negre și pentru curățarea feței. Recent am avut o experiență foarte plăcută cu 2 tratamente cosmetice despre care v-am spus si pe Snapchat (rawscientist dacă nu mă urmăriți) și știu că am primit super multe mesaje în care m-ați întrebat detalii. Astăzi vă voi povesti despre acea experiență.

Într-o zi de sâmbătă m-am dus la centrul Nomasvello din Veranda Mall, de care sunt sigură că ați auzit pentru serviciile de epilare definitivă pe care le oferă. Pe lângă epilare definitivă oferă și alte servicii de tratemente cosmetice, printre care și un tratament de curățare a tenului numit Curățare Facială Pro Skin și un tratament de Rejuvenare facială cu IPL.

Înainte de toate astea am completat o fișă de client în care mi-am trecut un fel de istoric(inclusiv medical dacă iau pastile, tratamente etc) ceea ce mi-a creat ideea că cei de la Nomasvello chiar fac lucrurile într-un mod profesional, deoarece nu am mai experimentat astfel de tratament niciodată. Apoi am păsit în cabinet, mi s-a făcut o analiză a tenului meu cu lampă UV pentru diagnoză facilă pentru a descoperi ce tip de ten am și ce probleme am ale tenului. Pe lângă niște pete solare de care știam, am rămas surprinsă deoarece am descoperit că am câteva mici urme de acnee (în condițiile în care nu am avut niciodată probleme cu tenul, o singură dată am avut o perioadă de 2 săptămâni când am avut un fel de iritație pe față). Partea bună este că mi s-a spus că urmând tratamentul regulat în câteva luni se vor atenua aceste urme de acnee.

Curățare facială Pro Skin

Ședința începe cu o demachiere care curăța tenul de machiaj dacă este necesar și pregătește tenul pentru tratament. Una dintre părțile acestui tratament este că durează 20 de minute ceea ce a fost un mare plus pentru mine pentru că nu îmi place să pierd timpul și ador soluțiile care nu îmi consumă timp și sunt și eficiente. Acum am ajuns la partea care pe mine m-a impresionat profund și anume că tratamentul Pro Skin folosește o tehnologie cu ultrasunete care curăță în profunzime tenul într-un mod delicat și non-invaziv. Adică, ca să vă spun propoziția care rezumă tratamentul:

Un tratament care îți curăța tenul în profunzime care nu doare și nu lasă cicatrici.  Și fix asta vă spuneam pe Snapchat cât de impresionată am fost și prin ce tortură treceam înainte la fiecare tratament cosmetic clasic. Singura chestie care poate o să o simțiti o să fie pișcaturi ușoare dar în braț unde s-a pus device-ul conectat la aparat pentru a face conexiunea pentru a se putea desfășura tratamentul.

Ca să vă spun pe scurt pentru ce este bun tratamentul Pro Skin: recomandat pentru hidratare, fermitate, antiacnee, pori astupaţi, aspect tern, puncte negre etc.

Când am terminat tratamentul aveam fața extrem de fină, porii erau vizibili mai mici, punctele negre nici că le mai vedeam, iar fața mea nu era roșie sau inflamată. Poate pare o descriere wow, dar merită să încercați și să experimentați să vedeți cum e. Tratamentul se poate repeta lunar, dar cel mai bine o să vă spună personalul de la Nomasvello în funcție de nevoile tenului vostru. Mie mi s-a recomandat o dată la 1-2 luni.

După curățare am continuat cu o ședință de rejuvenare facială cu IPL.

Rejuvenare facială IPL:

Rejuvenarea facială cu IPL are scopul de a împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei și petelor. Tehnologia IPL este folosită și pentru epilare definitivă. Cum funcționează? Îți sunt acoperiți ochii și la nivelul pielii se transmit impulsuri de lumină care transmit căldură la nivelul zonei și care stimulează crearea naturală de fibre de colagen (adică practic ce ne face nouă tenul să fie ferm și elastic). Fiind vorbea de impulsuri luminoase se face un test la început pentru a vedea cât de puternice vor putea fi impulsurile. Fiecare ten este diferit și cei de la Nomasvello pot controla intensitatea acestor pulsații astfel încât tratamentul să fie cât mai plăcut.

Ca și durere intensitatea este foarte mică aproape insesizbilă. Mai mult am simțit-o la nivelul petelor solare mai mari de pe obraji. Am uitat să menționez că înainte de tratament am fost întrebată pentru ce problemă aș vrea să fac rejuvenarea facilă și am ales să se concentreze pe petele solare mai mult.

Am făcut rejuvenarea facială dupa tratementul Pro Skin pentru că așa este recomandat astfel am scurtat timpul tratamentului Pro Skin la 10 minute, iar restul au fost dedicate tratamentului pentru rejuvenare facială. Efectul tratamentului s-a văzut în următoarele zile după ce petele solare au fost mai puțin vizibile.

Fața mea fericită după răsfăț

Am încercat să vă explic experiența mea cât mai pe înțeles, dar dacă vreți să aflați mai multe detalii puteți să intrați pe site-ul celor de la Nomasvello (click aici) pentru a vedea o descriere mai amplă a tratamentelor și a prețurilor. Experiența a fost una foarte plăcută, iar luna viitoare urmează să mă programez din nou pentru un tratament facial. Partea bună este că după primul tratament primiți și un card de fidelitate care vă aduce discount-uri pentru oricare dintre serviciile Nomasvello. Mai multe detalii pe site.

Și încă o surpriză: Pentru luna aprilie 2017, pentru doar 99 Lei puteți primi Diagnoza Faciala Woodlamp si 2 Tratamente Faciale, la alegere intre Proskin, LED Facial sau Rejuvenare cu IPL.

Sunt curioasă dacă voi ați încerca un tratament de la Nomasvello și care dintre cele 2 tratamente ați vrea să le încercați:

Share

You might also like

Comments