Follow me on:

Dacă mă urmăriți pe Snapchat(rawscientist) și Instagram(therawscientist) cu siguranță știți cât de mult vorbesc despre mâncare în ultima perioadă și asta pentru că mi-am regăsit motivația pentru a reveni la un stil de viață sănătos(cu accent pe stil de viață și vă rog să observați că nu am folosit cuvântul dietă). Consider că pentru a te simți bine și a arătat bine trebuie să ai la bază niște obiceiuri. Deși poate sună ciudat, obiceiurile sunt cele pe care ne ghidăm viața și obiceiurile alimentare ne dictează iîn mare parte bunăstarea noastră la fel ca și fluctuațiile greutății.

În afară este foarte popular conceptul de subscription box adică pe baza unui abonament lunar primești o cutie cu un conținut specific. Recent în afară cât și aici în România a început să se pună accent pe sănătate, ce mâncăm și cum avem grijă de noi atât fizic cât și spiritual. Astăzi o să vă spun despre un concept de acest fel care înglobează conceptul de gustări sănătoase și anume despre NativeBox.

NativeBox este un serviciu românesc  de timp subscription box care vine în ajutorul tău cu snack-uri sasănătoase: mixuri de nuci și fructe uscate, batoane proteine, granola, ciocolată organică etc.

Cutia în sine e o alegere bună pentru satisfacerea nevoilor de a ronțăi ceva bun, dar și pentru a satisface necesarul de vitamine într-un antrement sportiv.

Care ar fi avantajele unui abonament?

  • conținutul abonamentului ProSnacker o să îmi ajună lejer pentru toată luna, deci când ajung în supermarket nu voi mai fi tentată să aleg lucruri care nu știu dacă sunt bune
  • nu mă mai stresez că nu știu ce să iau cu mine la serviciu sau pe drum și să fie bun și sănătos – și pentru mine este o corvoadă să mă gândesc ce trebuie să mănânc și să fie sănătos
  • transport gratuit oriunde în țară și livrarea se va face în aceeași zi din lună
  • poți spune stop oricând abonamentul sau îl poți pune pe pauză
  • plata recurentă sau 3 luni în avans îți aduce și reduceri
  • prețuri reduse cu până la 15%

Cum poți câștiga un abonament ProSnacker?

Pentru că îmi doresc să îmi împart experiența cu cineva și să ajut la susținerea unui stil de viața sănătos vă invit să urmați regulile de mai jos pentru a câștiga un abonament ProSnacker timp de o lună:

  1. Intră pe pagina mea de Facebook aici și lasă un comentariu la această postare și răspunde la întrebarea: Ce obiceiuri sănătoase ai și cum le păstrezi?
  2. Pentru a vă valida participarea trebuie să vă înscrieti AICI cu adresa voastră de e-mail


Câștigătorii vor fi extrași prin random.org la sfârștiul lunii.

Mult succes și abia aștept să văd răspunsurile voastre!

 

Share

You might also like

Comments